Söndagen den 5:e maj hade vi en av årets nationella kampanjdagar men också ett firande för att (H)järnkoll har funnits i 10 år. Här i Värmland hade vi en trevlig eftermiddag med intressanta talare på programmet. Vi bjöd våra gäster på bakelse, kaffe, snacks och dryck. Vi fick utrymme i både  SVT  och Radio P4 Värmland

 

Eskil Johansson ordförande inledde dagen.

Karin Haster gjorde en tillbakablick till när Värmland blev kampanjlän 2012. Hon berättade om vilken stor betydelse några av länets första (H)järnkollsambassadörer Mona Noreklint och Lotta Lagneryd hade i den processen.

Ulrika Gullberg var kampanjledare under första året. Hon berättade om vad mycket ambassadörerna i Värmland gjorde under det året.

Niina Koivumaa, (H)järnkollsambassadör bjöd på ett smakprov av sin föreläsning om hur det är att vara anhörig.

Vi vill rikta ett stort tack till alla som kom och firade dagen tillsammans med oss!