En mammas tårar, ett barn med en växande skuldkänsla, en ilska som inte gick att tygla, ett krig mot dom ”vuxna” som inte gick att vinna. En fosterhemsplacering, en kreativ ådra som inte fick näras, skuld, skam, drogmissbruk, depressioner, panikattacker, psykakuten, kriminalitet, rättegångar, och slutligen en räddning. Det här är Davids lifestory: spontan, ofiltrerad, rak och ärlig.

Hur vinner du förtroendet hos någon som tror att samhället vill den ont? Vad händer om du kväver ett barns kreativitet? Om du omedvetet förkastar många av de styrkor det besitter genom att lägga för mycket fokus på dess svagheter? Kan vi hitta nya vägar inom de ibland allt för trånga ramar som skolsystemet har formats kring?

David delar med sig av de strategier han utvecklat för att överkomma några utav sina största motgångar. Om hur han omvandlat andras tvivel till sin egen drivkraft och vilken roll musiken har spelat i hans liv. En gripand berättelse kombineras med ett framförande av låtar som formats i mitten av det helvetet han klättrat ut ur.

Davids musikaliska genombrott

Genom sina texter har David nått ut till människor som befinner eller befunnit sig i en liknande livssituation som han själv. Hans första genombrott kom först efter att han på ett behandlingshem spelat in skivan ”Tills ljuset tar oss”. Med nu över 15 miljoner lyssningar på nätet så livnär sig idag David på den drömmen ingen annan utom jag själv trodde på, musiken.

Spotify

Youtube

Följ David på instagram