En mammas tårar, ett barn med en växande skuldkänsla, en ilska som inte gick att tygla, ett krig mot dom “vuxna” som inte gick att vinna. En fosterfamiljs placering, en kreativ ådra som inte fick näras, skuld, skam, drogmissbruk, depressioner, panikattacker, psykakuten, kriminalitet, rättegångar, och slutligen en räddning. Det här är min lifestory, spontan, ofiltrerad, rak och ärlig.

Vad händer om du kväver ett barns kreativitet? Om du omedvetet förkastar många av de styrkor det besitter genom att lägga för mycket fokus på dess svagheter? Kan vi hitta nya vägar inom de ibland allt för trånga ramar som skolsystemet har formats kring?

Med över 15 miljoner lyssningar på nätet så livnär jag mig idag på den drömmen ingen annan utom jag själv trodde på, musik. Genom mina låttexter har jag nått ut till många människor som befinner/befunnit sig i en liknande livssituation som min egen. Så, i hopp om att du som åhörare ska lämna min föreläsning berörd samt inspirerad så har jag också valt att framföra några utav mina egna låtar.