Hur bokar jag en ambassadör?

För att boka en ambassadör börjar du med att fylla i intresseanmälan, så hör vi av oss.

Vad kostar det att boka en ambassadör?

Att anlita en ambassadör kostar 4 200 kronor per föreläsning. Kostnader för eventuella resor och övernattning kan tillkomma.

Har du frågor om ambassadörer eller ambassadörsbokning, är du välkommen att höra av dig till info@hjarnkoll.se, telefon 08-120 488 20.

Har du frågor om våra ambassadörer i Värmland är du välkommen att höra av dig till 054-10 12 58,   helen.hemberg.eriksson@hjarnkoll-varmland.se eller eva.lovaker@hjarnkoll-varmland.se

 

Vad kan jag boka ambassadören till?

Du kan boka en ambassadör till en föreläsning, där berättar och samtalar utifrån sina egen erfarenhet av psykisk ohälsa.

Ambassadörerna kan t.ex. bidra med kunskap om hur det är att leva med olika diagnoser, t.ex. depression, bipolär sjukdom, adhd, add och autismspektrumdiagnos, och hur medarbetare och chefer kan bemöta och stötta en person som har psykisk ohälsa

Kommuner, landsting, myndigheter, skolor, vården och privata företag är exempel på aktörer som brukar anlita våra ambassadörer.

Våra ambassadörers erfarenhet

Våra ambassadörer representerar tillsammans ett brett spektrum inom psykisk ohälsa och neuropsykiatriska funktionshinder, till exempel depression, utbrändhet, adhd, add, autismspektrumdiagnos, bipolärsjukdom, psykos, borderline mm.

Därtill kan ambassadörer bokas som:

  • har erfarenhet av psykisk ohälsa och migration
  • är äldre med psykisk ohälsa (seniorambassadörer)
  • är unga med psykisk ohälsa (18-30 år)